MERAKI

Meraki. Het achtste lustrum. Binnen Beau Geste was en is er nog steeds een mengelmoes aan leden te vinden. 19 meiden, totaal verschillend van elkaar, maar toch hebben we allemaal wat met elkaar gemeen. Iedereen heeft zijn eigen sterke mening, laat deze horen en heeft vriendschap hoog in het vaandel staan. Ook heeft ieder lid hart voor het dispuut en zet zich in voor het voortbestaan. Beau Geste streeft al 40 jaar haar pijlers na: Diversiteit, Flexibiliteit en Loyaliteit. Wees jezelf, blijf uniek, doe alles wat je doet met passie, toon inzet en wees creatief. Ook in de afgelopen vijf jaar zijn we rijker geworden aan leden die allemaal een stukje van zichzelf in het dispuut en het lustrum stoppen. Meraki, een woord met een grote betekenis en een woord dat ons in een klap omschrijft; Beau Geste is Meraki

Nog iets dat wij allemaal gemeen hebben is dat wij onze ouderlijke huizen hebben ingeruild voor plekjes in Tilburg. In een sneltreinvaart leer je elkaar super goed kennen en maak je de van alles samen mee. Uitgebreide lunch- en koffiepauzes op de uni, spobo’s en cantussen tot in de vroege ochtenden, bar overnames in het buitenland of met z’n allen op vakantie gaan. Een ding dat zeker is, is dat elke dag samen er een is om nooit te vergeten. Iedereen bij Beau Geste ontwikkelt zich in haar studententijd tot wie zij echt is; tijdens haar studie, in haar hobby’s, maar ook daarbuiten. Ieder lid is actief op haar eigen manier die bij haar interesses passen en stopt hierin een stukje van zichzelf; Beau Geste is Meraki. 

40 jaar Beau Geste. 40 jaar Diversiteit, Flexibiliteit en Loyaliteit. Dit lustrum wordt een feest dat niet ongemerkt voorbij zal gaan, een feest waarvoor ieder lid van Beau Geste zich voor de volle 100% voor ingezet heeft en dit is ook zeker terug te zien; dat is het achtste lustrum van dispuut  Beau Geste; Beau Geste is Meraki.

Lustrum
Vrij 25 maart: Lustrumgala
Za 26 maart: Thé Dansant

Di 19 april t/m woe 4 mei: Lustrumreis

Ma 9 mei: Almanakdiner
Di 10 mei: Mysteryguest-dag
Woe 11 mei: Bakboord festival met Meteoor
Do 12 mei: VVV’tjes-dag
Vrij 13 mei: Brut Beschuit Cantus
Za 14 mei: Ouderdag
Zo 15 mei: Buitendag
Ma 16 mei: Rustdag
Di 17 mei: Lustrumreceptie
Woe 18 mei: Thé Dansant 2.0